2022. augusztus 14. - Marcell
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon32°18°

Nagy Feró: Mintha hülyék irányítanák Európát - Videó

Nagy Ferót interjúvolta meg a vasarnap.hu az IpolyFeszten, ahol az énekes elmondta, hogy a 20. századot a magyarság nem szerethette meg. Majd arra a kérdésre, hogy mi a helyzet a 21. századdal, a Kossuth-díjas énekes azt válaszolta, hogy az elmúlt 12 év az egészen más, mint a korábbi évtizedek. Végre van egy ember, aki foglalkozik a magyarok lelki életével.

 

Azt szokták mondani, hogy én mindig rendszerellenes voltam. Ez igaz. Most is a rendszer ellen vagyok, csak éppen az ellen a liberális rendszer ellen, ami az egész kontinenst érthetetlen irányokba viszi el. Mintha a hülyék irányítanák Európát. Szerencsére nekünk van egy kormányunk, van egy Orbán Viktorunk, aki ezt kézben tudja valahogy tartani. Gondolom, iszonyú kínszenvedés, amit csinál, de eddig jól csinálja

– húzta alá Nagy Feró. Az énekes, dalszerző arról is beszélt a villáminterjúban, hogy az ő példája nem egyedüli, Magyarországon az emberek ma is rendszerellenesek: csak ugyanúgy a liberális rendszerek ellen lépnek fel, amelyek mindig valami ökörséget csinálnak vagy át akarják nevelni őket. Ebből pedig nem kérnek – szögezte le.

Nagy Feró végül arra is kitért, hogy nagyon nehéz ma az embereknek utat mutatni, ezért csinálni kell a dolgokat, őszintén, becsületesen, ahogy eddig is csináltuk. Így ennek a rendszernek a hívei leszünk. És ettől, talán sikerül azt a rendszert lefékezni, amely át akar minket nevelni olyanra, amit mi nem akarunk egyáltalán – hangsúlyozta az énekes.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató