2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Szalai Ádám a szurkolóknak üzent: kerüljétek a rasszista megnyilvánulásokat!

Esetleg kerülni kellene a politikai megnyilvánulásokat a pályán...

„Kérlek titeket, hogy kerüljétek a rasszista megnyilvánulásokat!” – fogalmazott a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Facebook-videójában.

 Szalai a Magyarország-Németország Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt tette közzé a felvételt. Megköszönte az angolok és az olaszok elleni meccsen tanúsított szurkolói támogatást, emellett arról is beszélt, hogy a csapatnak van még egy felfüggesztett zártkapus mérkőzése, amit mindenképpen el szeretne kerülni.

„Ezért arra kérlek titeket, hogy kerüljétek a rasszista megnyilvánulásokat, kérlek titeket, hogy kerüljetek minden olyan kirekesztő megnyilvánulást, illetve mondatokat, szavakat, amik esetleg a jövőben zártkapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk ti vagytok a legfontosabbak!” – emelte ki a csapatkapitány.Az MLSZ oldalára feltöltött videóhoz rengeteg hozzászólás érkezett, többen írták azt, hogy

az „UEFA úgyis kitalál majd valamit”,

de sokan azt is kérdezték, miért nem lehet önfeledten szurkolni.

Viselkedjünk úgy mint az angolok??!!

- írta egy másik hozzászóló.

Ugye az megvan, hogy a magyar himnusz alatt, kik provokálták a csapatot lmbtq zászlóval???

- így szólt egy másik kérdés.

Várom a videót, ahol a válogatott játékosai megkérik a nyugat európai országok játékosait, hogy ne hozzák be a politikát a stadionokba. Hányok ettől a megalkuvó, képmutató viselkedéstől.

Egy másik komment:

Egy focistának az a dolga, hogy focizzon! Próbáld te is ezt tenni!!!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató