2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Kadirov a dezertáló ukrán katonákról: Legjobb esetben egy golyót kapnak a tarkójukba a saját elvtársaiktól

A csecsen hadúr szerint a kijevi elitet jobban érdeklik a  nyugati milliárdok, mint a közönséges katonák élete.

Ramzan Kadirov Telegram-csatornáján jelentkezett be, és fejtette ki véleményét a háború jelenlegi állásával kapvsoaltban.

„Azoknak az ukrán katonáknak a  listáját, akik felismerték az igazságot, naponta töltik fel az internetre. Miután eltűntek a nemzeti zászlóaljak parancsnokságának és harcosainak látóteréből, sietnek, hogy letegyék a fegyvereiket, és végül

feladják az ellenállás minden kísérletét”

– kezdi bejegyzését Kadirov.

Majd hozzátette: „A mozgósított katonák vissza akarnak térni otthonaikba, meleg családi beszélgetésekre. De a kijevi elitet jobban érdeklik a  nyugati milliárdok, mint a közönséges katonák élete”.

Ezután kifejtette, hogy „Az ukrán fegyveres erők valódi veszteségei komolyak. Egy általunk elfogott ukrán katona alátámasztja feltételezéseinket. Elmondása szerint a hétköznapi katonáknak nincs információjuk arról, hogy hol van az ellenség és mit kell tennie. Ebben a tekintetben a legtöbb hétköznapi

katona ki akar lépni a földi pokolból de sajnos nem mindegyiknek sikerül”. 

Legjobb esetben a saját bajtársaiktól kapnak golyót a tarkójukba, legrosszabb esetben árulónak bélyegzik őket, és folyamatosan gúnyolják őket. – fogalmazott a csecsen hadúr.

Majd hozzátette: „Milyen civilizált Ukrajnáról beszélhetünk, amikor ezt teszik.  Nem kell golyó a fejbe ahhoz, hogy megértsük, miért harcolunk és milyen célokat tűzünk ki magunk elé. A denazifikáció és a demilitarizáció, akárcsak Ukrajna sátántalanítása elkerülhetetlen”. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató