2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Medvegyev: a hamburgerek maradnak, miközben milliárdokat veszítenek az amerikai cégek

Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese rámutatott Joe Biden amerikai elnök rövidlátó politikájára, amely az amerikai vállalatok számára veszteségeket okoz Oroszországban.



Medvegyev pénteken Telegram-csatornáján közzétett üzenetében emlékeztetett Biden szavaira, miszerint nem elnökként, hanem főparancsnokként dönt az Oroszország elleni szankciókról.

“ÁLTALÁBAN VÉVE ROSSZ, HA KÉT SZEMÉLYISÉG KÜLÖNBÖZŐ AKARATOT DIKTÁL EGY EMBERNEK. ENNEK ÁLTALÁBAN A PSZICHIÁTRIÁBAN JÓL ISMERT ORVOSI NEVE VAN” – JEGYEZTE MEG.

“Egy ilyen főparancsnok, de nem az Egyesült Államok elnökének döntései következtében számos amerikai és nemzetközi vállalat egyszerűen hatalmas, több milliárd dolláros kapacitásokat veszít el hazánkban” – hangsúlyozta. “És mi lesz cserébe? Semmi. Ahogy volt egészséges és kevésbé egészséges limonádé Oroszországban, úgy lesz is. Sötét és világos is. Csak más márkanév alatt. Ahogy voltak hamburgerek, úgy lesznek is. Más név alatt” – mutatott rá Medvegyev.

“Nem is beszélek az élelmiszer-inflációról vagy egy gallon benzin áráról, amely, ahogy az amerikai olajvállalatok közölték a világgal, nem Putyin valamiféle mitikus fenyegetésével függ össze, hanem a Biden és kormányának észszerűtlen politikájával az olajkitermelés és -finomítás terén” – mondta a Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

“DE AMERIKA ISMÉT MEGMUTATTA ELSZÁNTSÁGÁT A DEMOKRÁCIÁÉRT VALÓ KÜZDELEMBEN! A KÉRDÉS AZ, HOGY MILYEN ÁRON” – ÖSSZEGZETT A POLITIKUS.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató