2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Potocskáné: Elfogadhatatlan számomra, ha az egyéni ambíciók törnek előre!

Rejtélyes Facebook-bejegyzésben kommentálta az ügyvivő Jobbik elnök a „Jakab-ügyet”.

Potocskáné Kőrösi Anita Facebook-bejegyzésben kommentálta a Jobbikban kialakult „Jakab-ügyet” – feltehetőleg, mivel konkrétumot nem írt a posztba, ám az áthallások miatt az ember óhatatlanul is Jakab Péter esetére gondol.

Mint ismeretes, Jakab Péter nemrég lemondott pártelnöki tisztségéről, miután Potocskáné megpróbálta megpuccsolni. Potocskáné kifejtette a posztjában, hogy bár a vállalatok menedzsmentje a profitmaximalizálásra fókuszál, addig egy politikai párt esetében 

az elnök felé támasztott elvárások fókuszpontja egészen máshol van”.

A Jobbik ügyvezető-elnöke szerint a vezetőnek felelős vezetőként kell dolgozni a szervezetért, az év minden napján, 0-24 órában. Hozzátette, „elfogadhatatlan számomra, ha az egyéni ambíciók törnek előre, ezzel háttérbe szorítva a közösség érdekeit”. Mindezt aláhúzandó, kifejtette, hogy „megbocsáthatatlannak tartom, ha az elnökaspiránsban nincs felelősségérzet, illetve ha hiányzik a szembenézés az egyén saját korlátaival”.

Potocskáné szerint a mai Magyarországon a politika valóban a kompromisszumok művészete. Indoklásában kifejtette, hogy „a felelős vezetés ugyanis nem korlátozódhat egyetlen szegmensre, sokkal inkább globálisan kell értékelni a politikai víziókat. 

Ehhez pedig kevésnek bizonyulnak a barokkos körmondatok; 

világos célok és azokhoz kijelölt utak kellenek. Nem egyetlen egy út. Sok alternatív útvonal kell”.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató