2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bangóné kihullott a parlamentből, most glettel, tapétázik, betonozik és burkol

Glettel, burkol, de lekvárt is szívesen főzne

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője sem tudta megmérettetni magát a 2022-es országgyűlési választáson, pártja idén januárban zárta ki a soraiból, mert kiderült, hogy a parlament honlapján róla szereplő információkkal ellentétben nincsen diplomája.

Mintha a világ legnagyobb bűnét követtem volna el. Nem gondolom, hogy ez történt.

Hibáztam, és ezért elnézést kérek mindenkitől, aki bízott bennem. Az elmúlt nyolc év munkája azonban nem mehet feledésbe emiatt. Azt szeretném, ha a választóknak néha eszükbe jutna azért az a számos jó ügy is, amiért képviselőként harcoltam” – fogalmazott az Indexnek Bangóné Borbély Ildikó.

Az MSZP-be 2003-ban lépett be, több szervezeti pozíciót is betöltött, volt közgyűlési tag is, illetve a párt vezetőségébe is bekerült: 2012-ben az Országos Elnökség és a Választmány tagjává választották meg, majd 2016-ban az MSZP elnökségének lett tagja. 2014-től volt a szocialista párt színeiben országgyűlési képviselő a parlamentben.

„Nem mondom, hogy nem érdemeltem meg, amit kaptam, de ezáltal legalább eldőlt, ami amúgy is bennem motoszkált az utolsó négy év nehézségei után, amikor kevés sikerélményünk volt, hogy ez most egy jó alkalom arra, hogy váltsak. Most vár rám a civil élet. Nem kell többé a politika. Okos mondás, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Tényleg ez a helyzet. Úgy tűnik, hogy nem kellenek a valóban tisztességes emberek a politikába” – fejtette ki Bangóné Borbély Ildikó a kizárása után az Indexnek.

A volt szocialista politikust ismét megkeresték, aki elmondta: most éppen ingatlanfelújítással van elfoglalva, amit a saját két kezével csinál.

Glettelek, tapétázok, burkolok, mindent csinálok

– mesélte Bangóné Borbély Ildikó. Decemberre akarja úgy kialakítani az ingatlant, hogy vendégeket tudjon fogadni, ugyanis turizmussal szeretne foglalkozni. Emellett évek óta érdeklik a helyi termékek, főleg a lekvár készítése. A volt parlamenti képviselő hozzátette: nagyon szeret kísérletezni, és a tervei között szerepel egy kis lekvárfőző üzem kialakítása is.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató