2022. augusztus 09. - Emőd
EUR : 392.66
USD : 385.26
Időjárás ikon29°16°

Hadházy őrjöng: ez diktatúra, le akarom tenni az esküt

A "parlament" "igazságügyi bizottsága" tegnap az utolsó pillanatban levette a napirendről az eskütételem időpontjáról szóló állásfoglalást. Persze önmagukat is szembeköpik ezzel. De így Kövér Lászlónak segítenek abban, hogy legalább szeptemberig szabotálhassa a felesketésemet. 

Kövér ugyanis magát hülyének tettetve, az idő húzása érdekében még május közepén fordult a bizottsághoz, "állásfoglalást" kérve. Az "igazságügyi bizottság" elnöke erről május 19-én bejelentést is tett,- kiabálja Hadházy a Facebookon.

 

Ilyeneket írt még a lódoktor:

1) Kövér nagy szívességet tesz ezzel a pitiáner játékkal, hiszen így minden alkalommal újra elmondhatom, hogy az elcsalt, nem demokratikus, nem tisztességes, nem valódi választások ellen tiltakozva nem mentem el a nyitó ülésre (és ezért nem fogok extra fizetéssel járó, de semmit nem érő parlamenti díszpozíciókra pályázni és interpellálgatni sem, ha egyszer majd Kövér szerint meg is tehetném)

2) Azzal is szívességet tesz, hogy újabb bizonyítékkal segít eldönteni (akinek eddig nem ment volna), hogy a rendszer demokrácia-e, vagy sem. Ahol egy közvetlenül megválasztott egyéni képviselőt a hatalom megakadályoz jogai gyakorlásában, az természetesen diktatúra. Teljesen mindegy, hogy adminisztratív eszközökkel szórakozik, vagy megkötöz, vagy bebörtönöz- a végeredmény ugyanaz. 

3) Fontos tudni, hogy ezzel a játékkal elsősorban nem nekem üzen, hanem a többi ellenzéki képviselőnek. Azt üzeni, hogy velük is ezt tette volna, ha nem viselkednek szépen és nem mennek el az alakuló ülésre. Azt üzeni, hogy mindent megtehet velük. Nagyon sok múlik azon, hogy a kollégák mit gondolnak erről az üzenetről. 

4) Az Önök segítségének hála a nyári hónapokra anyagilag biztosított a stábom munkája, ugyanúgy el tudom látni a munkámat, mint eddig - hiába szerette volna Kövér az ellenkezőjét

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató