2022. augusztus 15. - Mária
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon32°19°

Itt a Mamuszos és a Parizeres újabb akciója a parlamentből

Jakab Péter élettársa hétfőtől a Jobbik frakció adminisztratív főnökeként folytathatja pályafutását. Már el is foglalta a helyét az Országgyűlésben, Jakab Péter utasítására a frakcióalkalmazottak számára fenntartott díszpáholyban – olvasható a Metropol oldalán.

A Metropol fotósa úgy látta, hogy Molnár Enikő a páholyból folyamatos kapcsolatban állt Jakabbal, több alkalommal is azonos időben emelték fel a készüléket, úgy tűnt, hogy élettársa instrukciókkal láthatta el őt, egymás után küldve az sms-eket. Közben Molnár Enikő a laptopján a parlamenti közvetítést is figyelte.

Molnár Enikő a Metropol jobbikos forrásai szerint később állítólag eldicsekedett azzal, hogy ő maga „utasította” Jakabot arra, hogy ezúttal legyen egy kicsit visszafogottabb, lehetőleg ne sértse meg a házszabályt, nehogy elvegyék tőle a szót.

Molnár Enikő tekintete Jakab Péter felszólalása közben szigorú, de bizakodó volt, aztán ahogy telt az idő, úgy vált egyre kétkedőbbé. Miután Jakab befejezte a mondandóját, Molnár arcára kiült a csalódottság. Szemmel láthatóan nem volt elégedett Jakab teljesítményével, valami nem úgy sülhetett el, ahogy ő tervezte – írja a Metropol.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató