2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Felébredt a kómából a Jókai utcai házomlásban súlyosan megsérült táncos

A fiatal táncművész felépüléséért a Budapesti Operettszínház imaláncot is indított.

Ahogy arról portálunk is beszámolt, hétfőn a terézvárosi Jókai utcában – feltehetően a nem megfelelő konstrukció miatt –  leomlott egy épület homlokzata. A balesetben súlyosan megsérült egy 26 éves balerina is, aki az Operettszínház felé tartott párjával egy táncpróbára. A nőt párja a por leülepedése után a törmelékek alatt, eszméletlenül találta meg.

Mint ismert, az Operett táncosát súlyos koponya- és gerincsérüléssel az intenzív osztályra szállították, ezt követően gépekre kötötték. Azonban jó hír is érkezett, a legfrissebb információk szerint kikerült a kómából – számolt be a Ripost.

A lap cikke kitért arra is, hogy a balerina párja könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A lapnak elmondta, hogy a barátnője fejsérülését stabilizálták, de a gerince is sérült, így az is lehet, hogy lebénul mind a két lába.

A Budapesti Operettszínház Kiss-B. Atilla főigazgató kérésére hétfő délután imaláncot indított a Mária Rádióban, amelynek során minden nap a hallgatókkal együtt egy emberként imádkoznak kollégájuk gyógyulásáért.


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató