2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Gréczy: Amikor Orbán Viktor tárgyalt Putyinnal, rá pár napra kitört a háború

És ki rángatta bele Magyarországot a háborúba?

„Közleményt adott ki tegnap a Fidesz, hogy ha Gyurcsány Ferencen múlna, már se benzin, se árstop, se gáz, se áram, se rezsicsökkentés nem lenne, és már belerángatták volna Magyarországot a háborúba. Akkor tisztázzuk: a Gyurcsány-kormány idején nem volt benzinkorlátozás, mindenki annyit tankolt, amennyit akart. És a mostaninál sokkal olcsóbban. Volt áram, és gáz elegendő, utóbbiból még adtunk is a megszoruló szomszéd országoknak.

A Gyurcsány-kormány idején nem volt a közértekben áruhiány. Igaz, nem is került 600 forintba egy kiló kenyér, hogy a többit ne is említsem. A Gyurcsány-kormány idején erősebb volt a forint, kisebb volt a költségvetés hiánya és az államadósság.

És ki rángatta bele Magyarországot a háborúba? Amikor Gyurcsány Ferenc tárgyalt Putyinnal, akkor visszakaptuk a sárospataki könyvtárat, és az orosz vezető térdet hajtott az 56-os öröklángnál a Kossuth téren. Amikor Orbán Viktor tárgyalt Putyinnal, rá pár napra kitört a háború.

Utóirat: Márciusban, a választás előtt a Fidesz közleményt adott ki arról, hogy azért kell győzniük, hogy soha többé ne kelljen gyurcsányozni.”- írta Gréczy Zsolt a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató