2022. augusztus 09. - Emőd
EUR : 392.66
USD : 385.26
Időjárás ikon29°16°

Kunhalmi Ágnes: „Az MSZP-nek megvan az 5 százaléka”

Erőteljesen fogalmazott Mesterházy Attila a Mandinernek adott interjújában, melyben az MSZP politikai haláltusájáról, belső hatalmi harcokról, kiszorításokról, sértődöttségből fakadó bosszúhadjáratokról beszélt. Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke a Spirit FM Aktuál című műsorában reagált a kijelentésekre.

Kunhalmi – mint elmondta – sajnálja, hogy Mesterházy Attila idáig jutott. „Ahonnan ő indult, és amilyen karriert befutott, tulajdonképpen mindenét az MSZP-nek köszönheti. Amikor ő elnök volt, akkor, ha valaki ilyeneket mondott a pártra, nagyon hangosan kikelt magából, és most ő mégis ugyanazt csinálja. Vissza kell utasítanom, az MSZP-ben nincsenek belső harcok” – fogalmazott.

 

Az MSZP politikusa hangsúlyozta: nem feszítik belső konfliktusok a pártjukat. Meglátása szerint azok akik, így nyilatkoznak, nem az MSZP-t járatják le, hanem önmagukat.

A mérések legutóbb 1-3%-ra hozta az MSZP-t, mely kutatás Kunhalmi Ágnes szerint nem a reális képet mutatja. „Az MSZP-nek szerintem megvan az 5 százaléka” – hangsúlyozta a társelnök, aki az MSZP-t egy nagyon komoly múlttal, saját integritással rendelkező pártnak látja.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató