2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hadházy őrjöng a téren: Itt volt a lehetőség a forradalomra, de az ellenzék bement a Parlamentbe

Ezért írtuk délután azt a csúnya címet….ismét nekünk lett igazunk.

Hadházy Ákost kérdezték arról, hogy szerinte kinek kellene megszerveznie a tüntető csoportokat.

„Az ellenzéknek kellene, de mai napon is sokan rossz döntést hoztak, a parlamenti beszédeket itt kellett volna elmondani, itt volt a sajtó is és a tömeg is (legyünk jóindulatúak és írjunk 1000 főt a tömegre,- a szerk.), a parlamentben nincs értelme. Akkor jönnek az emberek tüntetni, ha azt látják, hogy komolyan gondoljuk. Ezt a kérdést csak kívülről lehet megoldani, a parlamentben viszont az ellenzéknek a hatálybalépés elhalasztását kell követelnie” - mondta. 

Hadházy szerint akkor lehet ebből a tüntetésből valami, ha még többen kijönnek, ha rájön több százezer ember, hogy rosszul érinti őket ez a törvénymódosítás. Azonban fél attól, hogy mint minden módosítás előtt, a Fidesz most is közvéleménykutatással mérte fel, hogy mennyire lenne népszerűtlen a törvénymódosítás. 

A lépéssel kapcsolatban azt is fejtegette, hogy előfordulhat, hogy tényleg kell csak a pénz kell a kormánynak, de szerinte az is lehet, hogy ez a külső befektetőknek egy üzenet, hogy ők még egy ilyen népszerűtlen döntést is meghoznak, vagyis a költségvetés rendbetételét komolyan gondolják. Hadházy szerint „rajtunk múlik, hogy ez mennyire jön be nekik. ”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató