2022. augusztus 13. - Ipoly
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon30°19°

FeGyőr: nincsen hova hátrálni magyarok! Gyertek az utcára ma este!

A magyar kisvállalkozóknak nincs hova hátrálniuk- kezdi posztját Fekete Győr.

Alig néhány nap telt el azóta, hogy Gulyás Gergely nagy nyilvánosság előtt ígéretet tett rá az EU-nak, hogy nem fognak többé társadalmi egyeztetés nélkül, tömegek életét befolyásoló döntéseket egyik napról a másikra keresztülverni a parlamenten, erre máris megszegték a szavukat.

Százezrek életét lehetetlenítették el egyetlen nap alatt, miközben arra sem adtak lehetőséget, hogy bármilyen szinten beleszóljanak a döntéshozatalba.
Ennyit ért az ígéretük.

Ha ez így megy tovább, el fogjuk veszíteni az uniós támogatásokat. Sőt, nem elég, hogy elveszítjük, de a kieső összegeket is velünk fogják megfizettetni. Ugyanis ne legyenek kétségeink: erről szól a KATA-törvény, és erről szólt az összes többi megszorítás, amit az utóbbi hónapokban a nyakunkba akasztottak.
 

A céljuk, hogy a korrupt kormányzásuknak az árát a magyar kisvállalkozókkal, a hétköznapi dolgozó emberekkel fizettessék meg. És ők beszélnek arról, hogy a megszorítás szó nem szerepel a szótárukban? Mi lenne ha szerepelne? A magyaroknak nincs tovább hova hátrálniuk  

A Momentum Mozgalom ma este tüntetni hív mindenkit, aki a katakárosultak oldalán áll. Gyertek minél többen!- zárja sorait Fekete Győr.

 

 

Természetesen portálunk beszámol a mai csövesekről is, hogyan alakul a gigatüntetésük.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató