2022. augusztus 16. - Ábrahám
EUR : 397.33
USD : 389.27
Időjárás ikon34°19°

Budaházy Edda: Elvárom a magyar rendőrségtől a szigorú fellépést

2002-ben, az Erzsébet híd 2 órán keresztül tartó lezárása alkalmával [email protected]ázy György és társai ellen büntetőeljárás indult engedély nélküli demonstráció, közérdekű üzem megzavarása és garázdaság ellen, amely végén el is itélték őket, nem úgy, mint annak idején a napokig tartó taxisblokád résztvevőit.

Idén július 4-én, a szabadulása érdekében szervezett Erzsébet-hídi lezárás 1 órán át tartott, résztvevői ellen eljárás indult hasonló vádakkal.

Elvárom a magyar rendőrségtől, hogy a mostani, napokon át tartó, hidakat lezáró, a forgalom aránytalan akadályozásával, közérdekű üzem megzavarásával, garázdasággal, kábítószerfogyasztással, hivatalos szemèly elleni erőszakkal járó kormányellenes tüntetések résztvevőivel szemben is legalább olyan szigorral járjon el, ahogy a hazafiakkal szemben szokott.

A képen Budaházy György a 2002-es, a baloldal választási csalásai miatt, a szavazatok újraszámlálását követelő, egyébként teljesen békés hídlezáráson.- írta Budaházy György testvére a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató