2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Üvölt a Telex: történhet bármi Magyarországon a Vadhajtásokat senki nem állítja meg

Tavaly december óta 30 héten át zsinórban nyerték a fideszesek a lájkbajnokságot (abból 24-szer személyesen Orbán Viktor), és az áprilisi, kiütéses választási vereség után úgy tűnt, nem is lesz itt szemernyi esélye sem az ellenzéknek egyhamar. Az általános nyári uborkaszezon sem segített felrázni az ország apátiába süllyedt felét, még akkor sem, ha egyébként az uborkaszezont itt úgy kell érteni, hogy a szomszédunkban borzalmas háború dúl, itthon meg az elszálló infláció versenyez az elszálló euró- és dollárárfolyammal.

Aztán a héten egyszerre minden megváltozott, jött először a kata kifilézése, aztán meg a rezsicsökkentés-csökkentés, és máris ott tartunk, hogy mindenki erről beszél, mindenkinek megvan a(z általában elég sarkos) véleménye, és minden nap több ezres tüntetések vannak Budapest utcáin.- írja a Telexes bohóc.

 

 

Aztán a politikusok után gyorsan jön a fekete leves. Történhet bármi, portálunkat egyszerűen nem lehet beérni, legyőzni 7 hónapja. Ráadásul Hadházyra rá is duplázott oldalunk. Így írja le az ügynökökből verbuválódott Telex fájdalmait:

Lehet bármilyen felfordulás, égszakadás-földindulás az összes többi toplistán, van ami nem változik: a propagandaoldalak mocsara. Itt tényleg megállni látszik az idő, és úgy tűnik, csak az tudná felbolygatni kicsit az erőviszonyokat, ha a Megafon megnyitná a pénzcsapokat, vagy Putyin elzárná az övéit. Valami azt súgja, előbbi nagyon hamarosan be is fog következni.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne történtek volna vicces dolgok ebben a bizarr univerzumban. Kellően kifacsart humorérzékkel például roppant szórakoztató nézni minden idők cicaharcát a Számok és az Origó között, vagy a Vadhajtások totális önparódiába fordulását azzal a maga nemében egészen bravúros szalagcímmel, hogy:

„Ütik, verik és rugdossák szeretett magyar forintunkat: 405 egy retkes euró”

Ugyanitt legnépszerűbb kommentek teljesen komolyan javasolják, hogy a tuti megoldás bevezetni a pengőt, az aranyat, vagy a rubelt.

 

(A Telex ismét azzal rágalmazza portálunkat burkoltan, hogy Putyin fizet minket. Itt tart ma a FOS)

 

 

 

Nevetséges az egész lájkbajnokság! Olvasóinknak hála és köszönet, hogy portálunkon tájékozódnak. Friss, hiteles és független. Szókimondó, de magyar!

 

Köszönjük!

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató