2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Farkasházy megriadt: Április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat

2022. április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat, s hamarosan kiderült, hogy üres kasszát hagyott maga után az Orbán-kormány.

„2022. április 3-án az ellenzék nyerte a választásokat, s hamarosan kiderült, hogy üres kasszát, annál több fizetni valót hagyott maga után az Orbán-kormány, ezért július elején kénytelenek voltak bejelenteni, hogy megszűnik a Kata, s lényegében a rezsicsökkentést is felszámolják. Pár órával később Bayer Zsolt feltette a Facebookra:

»Az anyátok picsáját! Három hónap alatt tönkrebasztátok 12 év eredményeit!«

Majd Bencsikkel, Stefkával és Csizmadiával bejelentette, Szentistvánkor nem Körmenet, hanem Békemenet indul a Bazilikától, ezúttal kapával, kaszával, fütykössel és cséphadaróval, hogy azonnal vonják vissza! Orbán, aki a választások óta apja hatvanpusztai birtokának mínusz második emeletén pihente ki az előző három országlás fáradalmait a felcsúti futódombra sietett, melynek tetején bejelentette, hogy nem ismeri el a választások eredményét, hiszen a háborúpárti Márki-Zay megígérte, hogy marad a rezsicsökkentés. A hír hatására, amelyet 470 magánkézben lévő lap, portál, adó és csatorna is megerősített, Capitolium híján a köztévé és közrádió Kunigunda utcai székháza előtt gyűltek össze felháborodott szurkolók, amitől az összes ott parkoló autó spontán elkezdett lángolni.”- írta Farkasházy a Facebookon.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató