2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Makizaj szerint akik az utcára mennek Orbán ellen, azok hősök

Ők azok, akik megmutatják, hogy milyennek kellene lennie mindenki Magyarországának.

„A társadalom egyik legnagyobb értéke a szolidaritás. Ha mi most nem állunk ki egymás mellett, akkor senki másra nem számíthatunk ebben a küzdelemben.

Mindazok, akik részt vesznek az Orbán-rendszer áldozatai melletti kiállásban, hősök. Ők azok, akik megmutatják, hogy milyennek kellene lennie a társadalmunknak, milyennek kellene lennie mindenki Magyarországának.

Most ennek az ellentétét látjuk: hogyan vezettek félre milliókat, hogyan hazudtak reggel, délben és este. A Fidesz az ellenzéket vádolta a kampányban a rezsicsökkentés megszüntetésével, most valóra váltják hazugságukat. Az ellenzék nem készült adóemelésre, a kormány azonban a KATÁ-sok esetében ezt most megtette. A legnagyobb hazugságuk az volt, hogy mi katonákat vinnénk Ukrajnába, miközben a magyar vezérkari főnök és kísérete valóban az ukrán-orosz fronton tett terepszemlét és már tervezik a kárpátaljai missziót.

Hazugságokkal azonban csak addig lehet választásokat nyerni, amíg az emberek hisznek a tolvajoknak. Éppen ezért nagyon fontos a mostani kiállás, hogy eljuttassuk minden magyar emberhez: Orbán Viktor hazugsággal nyerte meg a választást, tisztességes kormányzás azonban csak tisztességes emberekkel lehetséges.”- írta Márki-Zay.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató