2022. augusztus 12. - Klára
EUR : 394.59
USD : 381.58
Időjárás ikon30°17°

RTL Klub: Magyarország negyedik legkedveltebb médiuma a Vadhajtások.hu

És ezt maga az RTL Klub felmérése mutatja.

Az RTL Klub folyamatosan nézi a magyar médiumokat, és ennek megfelelően frissülnek az adatok. Nagyon eldugták igaz, de ami egyszer a netre kikerül, azt úgyis megtalálják. Reméljük, nem törlik az eldugott oldalukat, ami ide kattintva elérhető bárki számára.

A mérésük így működik:

A RealTime Likes oldal célja, hogy ne csak hetente, hanem folyamatosan elérhető legyen a legfontosabb politikusok, véleményvezérek, médiaoldalak interakciószáma.

Az összeállítás időpontja előtt legfeljebb egy héttel keletkezett posztok interakcióit számolja össze a rendszer. Az egyes politikusok, véleményvezérek, médiaoldalak posztjainak adatai adott időközönként, periodikusan frissülnek az adatbázisban. Minden frissítéskor a legutolsó átlagosan 5 poszt adatai aktualizálódnak.

Így a még pörgő posztokról folyamatosan új adatok érkeznek a rendszerbe, míg a már kevésbe releváns posztok adatai egy idő után már nem változnak. Ebből adódóan a RealTime Likes oldal valamelyest kisebb interakciószámot mutat a valódi értéknél, de a lényeg, hogy 5 percenként készül új összeállítás a háttérben az aktuálisan elérhető interakciók alapján.

Mindkét fő politikai térfél első 10 helyezettjét mutatja az oldal az említett három kategóriában.

 

Magyarországon portálunkat megelőzi a Telex, 444 és egy picit a 24.hu van még elöttünk. Portálunk ebben a pillanatban 191 ezerrel a negyedik Magyarországon a médiumok között. Ami a közösségi portálon való népszerűséget jelenti.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató