2022. szeptember 26. - Jusztina
EUR : 406.29
USD : 416.58
Időjárás ikon15°12°

Kirepült a járműből és meghalt egy 9 éves gyerek az M7-es autópályán

A kisgyerek szörnyethalt a balesetben.

Július 20-án az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Balatonszemes térségében egy kisbusz letért az útról, szalagkorlátnak ütközött, majd árokba borult, a baleset során egy kilenc éves gyermek sérült meg, aki a helyszínen életét vesztette - számolt be az esetről a Katasztrófavédelem.

A család egy három autóból álló konvojban haladt az M7-es autópályán, amikor a gépkocsi vezetője azt észlelte, hogy ráz a jármű, ezért behajtott a legközelebbi töltőállomásra, ahol felhívta a gépjármű bérbeadóját azzal, hogy ráz az autó.

A gépkocsiban ülők úgy döntöttek, hogy folytatják az utat, azonban menet közben a gépjármű defektet kapott, abban a pillanatban, amikor a hátsó ülésen ülő 9 éves kisfiú úgy gondolta, hogy átül egy másik helyre.

A gépkocsi vezetője elvesztette uralmát a járműve felett, az autó a belső szalagkorlátnak csapódott, majd átsodródott a sávokon, végül a pályát elhagyva a betonárokba csapódott és felborult. A 9 éves kisfiú kirepült a szélvédőn és szörnyethalt.

A gépkocsit vezető édesapa, a mellette ülő felesége, és a hátsó ülésen, a 9 éves mellett ülő 4 éves fiú használták a biztonsági övet, így az eset során nem sérültek meg komolyabban.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató