2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Jakab bejelentette: ősszel megbuktatja Orbánt

Orbán a világ összes bajára tudja a megoldást, épp csak a magyarok bajait nem tudja megoldani.- írja a bukott Jakab a Facebookon.

„Ma Tusnádon kiderült, Magyarországnak van egy önjelölt bolygókapitánya, de nincs valódi miniszterelnöke.

Kiderült, Orbán a világ összes bajára tudja a megoldást, épp csak a magyarok bajait nem tudja megoldani.

Kiderült, Orbán szerint nem az a valódi probléma, hogy a rezsi nő, a forint gyengül, az árak emelkednek, a népet agyonadóztatják, nem.

A valódi probléma Brüsszel, Soros, meg a Nyugat, amelyik nem tudja, hogy az apa férfi, az anya meg nő. Orbán szerint ettől kell megvédeni a magyarokat.

Hogy mi lesz a rezsivel?

Örüljünk annak is, ha nem nő még jobban. Hogy mi lesz az árakkal, a kisvállalkozókkal, az egészségüggyel az oktatással? Szót sem érdemelt. Hogy utólérjük-e Ausztriát 2030-ra, ahogy azt a választások előtt mondta? Mit lehet azt tudni?

Miniszterelnök úr most azt mondta, négy évre se lát előre, maximum kettőre. Meg egyébként is, Európában sorra buknak meg a kormányok, és hol van még az ősz – mondta. Jól mondta. A magyarok ma arra a kérdésre vártak volna választ, hogy lesz-e ősszel kenyér a fűtött lakásban. És erre ma Magyarország miniszterelnöke nem tudja a választ. Csak azt tudja, hogy az apa férfi, az anya meg nő.

Miniszterelnök úr, ez a válságkezeléshez nem lesz elég. A bukáshoz talán igen. Közeleg az ősz.

Maradok a nép pártján!”


 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató