2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Nagyon kiakadt a Dk Orbánra, de nagyon - elvesztette a kapcsolatot a valósággal

A párt közleményben reagált a miniszterelnök reggeli rádióinterjújára, azt írták: mai nyilatkozata a biztos jele annak, hogy Orbán végleg elvesztette a kapcsolatát a magyar valósággal.

Orbán Viktor ma reggel a Kossuth Rádióban azt a tanácsot adta az országnak a rezsiemeléssel kapcsolatban, hogy mindenki “keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni” a rezsit. "Ez az ember előbb megduplázta az áram árát, a hétszeresére emelte a gáz árát, és most azt mondja, hogy mindenki keressen annyi pénzt, hogy ezt ki tudja fizetni. Ez a pofátlanság csúcsa" - fogalmaz közleményében a DK.

A DK ezért felszólítja a miniszterelnököt, hogy kérjen bocsánatot a rezsipánik miatt kigúnyolt magyaroktól. Mint fogalmaznak, "havi 5 millió fixszel az ember könnyen viccel"; a miniszterelnök mai nyilatkozata a biztos jele annak, hogy Orbán végleg elvesztette a kapcsolatát a magyar valósággal. 

Hozzáteszik, hogy ma magyar családok készülnek arra, hogy egy fűtetlen lakásban vészeljék át a telet Orbán rezsiemelése miatt, így a DK szerint elfogadhatatlan, hogy a miniszterelnök a milliárdosok kíméletlenségével élcelődik a rezsiemeléstől tartó magyarokon. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató