2022. augusztus 13. - Ipoly
EUR : 393.04
USD : 381.48
Időjárás ikon30°19°

Dobrev: Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg

Az Apró-villában már nagyon készülnek...

Gyurcsány felesége is naponta üzenget:

„Miközben Orbán – értelmetlen harcát az EU-val egy pillanatig sem szüneteltetve – EU-s milliárdokért könyörög, Goebbelst idéző náci alapvetésével azt „érte el”, hogy a luxemburgi kormány szerint a civilizáció alapvető normáit sértette meg. Valamikori legfőbb szövetségesünk, a finn kormány szerint Magyarország elszigetelte magát a civilizált nemzetek sorából.

Mi azonban tudjuk, hogy ezek a vérfagyasztó mondatok nem Magyarország egészére, hanem csak annak vezetőjére vonatkoznak, még ha a keserű pirulát mindannyiunknak kell is lenyelni. Az elmúlt 12 év megtanított bennünket arra, hogy Magyarország miniszterelnöke, mint egy félrenevelt kisóvodás, minden kudarcért valaki mást hibáztat, ő persze soha nem tehet semmiről.

Orbán a Karmelita-kolostorból már régen elveszítette minden kapcsolatát a külvilággal. Talán tényleg nem is érti, hogy a megszorítások, magyarok millióinak a kilátástalanságba taszításának, a száguldó inflációnak, a rohamosan gyengülő Forintnak, az egyre súlyosabb üzemanyaghiánynak egyetlen oka van: saját maga, a minden tudást nélkülöző, öntelt gazdaságpolitikája. Magyarország hírneve az elmúlt fél évszázadban soha nem volt annyira rossz, mint manapság, és ez sajnos nem csak Brüsszelből, hanem a Holdról is látszik.

Nekünk, magyar demokratáknak, most arra van a legnagyobb szükségünk, hogy vigyázzunk Magyarország hírnevére, hiszen van egy másik, egy jobb Magyarország is! Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk barátainkra, vigyázzunk szövetségeseinkre, idehaza és külföldön!

Vigyázzunk erre a gyönyörű országra, és készüljünk! Készüljünk, mert ez a lidérc a végéhez közeleg. Akkor megmutatjuk Magyarországnak, hogy lehet becsületesen, szakszerűen, odafigyelve, együttérzően kormányozni. Ezért vigyázunk és ezért készülünk!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató