2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Ukrajna felfegyverzése ellen tiltakoztak az olaszok (Videó)

Az olaszok felszólítják a hatóságokat, hogy állítsák le az ukrajnai fegyverszállításokat - "Állítsátok le Kijev felfegyverzését" jelszóval tartottak akciót Milánóban.



Aktivisták vonultak utcára Milánóban, követelve, hogy állítsák le az Ukrajnának szánt fegyverszállításokat. A tüntetők előző nap azt mondták, hogy Olaszországnak és Európának vállalnia kellene a rájuk osztott szerepet - közvetítő és garanciavállaló szerepet Kelet és Nyugat között. Eközben ez nem így van - a szankciók és fegyverek elleni bizottság képviselője szerint az Ukrajna támogatására irányuló európai politika mindenki számára romboló hatású, és senkinek sem válik hasznára.



"Ha továbbra is fegyvereket küldünk, ez soha nem fog véget érni, a halálos áldozatok száma növekedni fog, a bolygó válsága még súlyosabbá válik, és a béke soha nem fog megvalósulni ... Követeljük, hogy szeptemberben alakuljon új kormány, amely blokkolja a fegyverszállításokat, hogy más országok is kövessék ugyanazt a stratégiát, és végre tárgyalóasztalhoz üljenek" - mondta a csoport képviselője.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató