2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kadirov: A Nyugat kudarcot vallott Ukrajnában, most a Balkánon a gyógyuló sebet piszkálja

A csecsen vezető is kommentálta a szerb-koszovói incidenst.

Ezt írja Ramzan Kadirov a Telegramon:

Mindenki mással együtt követem Szerbiát és Koszovót. Ez egy nagyon összetett helyzet, amelyben van egy harmadik fél, a NATO. 

Ebben a kérdésben nem lehet sem a szerbek, sem a koszovóiak oldalára állni, de van egy egyértelmű álláspont, amelyet mindkét félnek képviselnie kell. És ez az álláspont, bármilyen furcsa is, nem politikai, hanem vallási. Itt az ideje, hogy a felekezeti konszenzus legyen a megoldás a válságra. 

Szerbia az az ország, amely nyíltan támogatta Oroszországot az ukrajnai nácizmus és sátánizmus elleni harcban. Aleksandar Vučić szerb elnök, akit jól ismerek, jól tudja, hogy miről szól a NATO, és hogy a szövetség milyen technikákat alkalmaz a konfliktusok szítására. Az ukrajnai vezetés néhány hónapja alatt a sátánizmus legrosszabbját - virulens fasizmus, teljes istentelenség, fekete cinizmus és agresszív LMBT-propaganda - láttuk felszínre törni, mint egy érett pattanás. Az egész NATO-blokk megpróbálja a hagyományos értékekkel rendelkező országokat gonosz, állati ösztönökkel rendelkező, vallás és becsület nélküli, gonosz emberek gyűjteményévé korrumpálni. És kétségtelen, hogy a muszlimoknak fontos, ideológiai és spirituális szerepet kell játszaniuk ebben az Iblis követői elleni különleges műveletben. 

A nyugati szövetség felismerve, hogy tervei kudarcot vallanak Ukrajnában, úgy döntött, hogy a Balkánon gyógyuló sebet piszkálja. Kétszeresen is sértő, hogy a koszovói muzulmánok a NATO által felbujtott egyik oldalon állnak. A kirobbanó konfliktus hivatalos oka annyira abszurd és triviális, hogy kétség sem férhet hozzá, hogy kívülről szították. Alighogy a felek bármit is megbeszéltek, a NATO riadókészültséget hirdetett, és a határhoz vezényelte erőit. Ellenségeskedés esetén a koszovói muszlim ummára nézve a következmények szörnyűek lennének, bármilyen kimenetelű is lenne. Igen, lesz győztes - az úgynevezett progresszív Európa. Amíg a Balkán egymás között harcol, addig az egész Nyugat mögötte áll és lőszerrel szolgál, de csendben él, és időnként tiltakozik a sátánisták jogainak megsértése ellen, és diktálja a világnak a prioritásait. 

Ne feledjétek, a Sátán követőinek érdeke, hogy a hívőket minden ürüggyel egymás ellen uszítsák, hogy azok, akiket a végén megölnek, akiknek az ő zászlaja alá kell állniuk, és vele együtt megdönteni Dajal-t (Antikrisztust) az Isa (Jézus) megváltó eljövetelekor. 

Arra kérem a szerbeket és a koszovói albánokat, hogy vegyék ki a NATO ibliszt ( a Sátán, azaz a legfőbb gonosz neve a Korán szerint - a szerk. ) az egyenletből, és gondolkodjanak a jövőjükről. És akkor kialakul a probléma megértése és megoldása. 

Kiváló példák vannak a különböző vallások és nemzetiségek harmonikus egymás mellett élésére. De nincs példa a NATO-intervenciósokkal való jó együttélésre.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató