2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Verstappen szurkolói Hamilton-sapkát égettek a Hungaroringen

Érdekes videó jelent meg a Twitteren, amelyen az látszik, hogy Verstappen-szurkolók egy Hamilton-sapkát égetnek a magyar pálya mellett.

Max Verstappennek rengeteg szurkolója jött el a Magyar Nagydíjra, és hatalmas bulit csaptak. a lelátóknak voltak olyan részei, amelyek szinte teljesen narancsba borultak. Más pályákon is stadionhangulatot teremtenek, a szurkolásuk pedig minden alkalommal hozzáad a holland futamgyőzelmeihez. Ezúttal viszont új oldalukról ismerhettük meg őket.

A Magyar Nagydíj szombati napján egyszerre osztotta meg a közösségi médiában minden csapat és pilóta azt a videót, amelyben a versenyzők és a sportág vezetői arra kérik a rajongókat, hogy ne engedjenek teret a zaklatásnak sem a sportban, sem a társadalomban. Az üzenetük egyértelmű volt: „Ha nem tudsz tiszteletteljesen viselkedni, nem vagy tagja a sportágunknak”.

Verstappen ezt nyilatkozta az incidens után:

„Ez természetesen elfogadhatatlan – mondta a győztes Verstappen, akinek a jobb oldalán épp Lewis Hamilton ült a sajtótájékoztatón. – Úgy értem, ezek az emberek… Nem, egyáltalán nem értek egyet ezzel, ez egyszerűen undorító. Összességében azonban a rajongók többsége szurkolt a verseny során és a dobogón is mindegyik versenyzőnek, és ennek így is kellene lennie. És igen, azok a videók, vagy videó, amelyen ajándéktárgyakat égetnek, az undorító.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató