2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Ketrecbe zártak egy kislányt egy kutyának öltözött férfival a német Pride-on (Videók)

Döbbenetes felvételek láttak napvilágot arról, hogy egy német Pride-felvonuláson egy kislány ketrecbe zárt férfiak előtt táncol. A gyereket később a ketrecbe is bezárták az egyik kutyamaszkos férfival, így vonultak fel az utcán – írja az origo.hu.

Beszámolók szerint a kislány a kutyamaszkos férfiak előtt táncol, majd őt is bezárják a ketrecbe.

A kutyamaszkok egy “puppy play” néven ismert fétis kellékei. A résztvevők saját bevallásuk szerint ősi késztetést éreznek arra, hogy felfedezzék a nemi vágyaikat. Ezek az emberek gyakran hordanak nyakörvet, vagy éppen pórázt. A Pride-rendezvényeken egyre több fetisiszta vesz részt. Nemrég egy tengerentúli felvonuláson is a berlinihez hasonló jelenetek játszódtak le.

Amint arról a V4NA korábban már beszámolt, az Egyesült Államokban egész júniusban felvonulásokat és más eseményeket tartottak a Pride-hónap megünneplésére. A résztvevők bizarr megnyilvánulásai és bohóckodásai azóta megjelentek a közösségi médiában, és néhány videón az látszik, hogy gyerekek is jelen voltak a rendezvényeken.

Az egyik ilyen felvételen egy fiatal lány beszél arról, hogy 10 éves kora óta tudja, hogy biszexuális. Azt is elmondta, hogy azóta többször megrengett a világa, mert sokszor azt gondolta, hogy inkább leszbikus, vagy esetleg omniszexuális, vagyis olyan ember, aki mindenféle identitású emberhez vonzódik. Azóta pedig inkább csak queernek vallja magát. A tinédzser végül arra jutott a beszélgetés során, hogy ő genderqueer, transzmaszkulin és queer egyben. Mint kiderült, a transzmaszkulin olyan nembináris ember, aki kapcsolatot érez a férfiassággal, de nem mindig azonosítja magát férfiként, csak úgy viselkedik. Ugyanebben a videóban az egyik nő bevallotta, hogy nem tudja, minek azonosítja magát, és így nyilatkozott:

Nem tudom. Gendersemleges… vagy nemi szempontból semleges. Azt hiszem, ezt mondták, nem tudom. Össze vagyok zavarodva.

Az alábbi fotón az látható, ahogy egy nőnek – rendkívül lengén – öltözött férfi széttett lábakkal fekszik a gyerekek előtt.

Sajnálattal kell közölnöm, hogy a tegnapi drag show a wisconsini Fort Atkinson-i farmer’s marketben nem volt olyan családbarát, mint ahogyan azt hirdették

– írt a poszthoz egy férfi.

A jelek szerint a széttárt lábak állandó hozadékai ezeknek a műsoroknak. Az alábbi videó tanúsága szerint a szülők arra bátorították a gyerekeket, hogy élvezzék a műsort, integessenek, tapsoljanak a felvonulóknak, akik közül sokak testét szinte semmi sem takarta.

Egy másik videón egy drag queen áll egy padlizsánt jelképező emoji kocsin, és azt hirdeti – kisgyermekek jelenlétében –, hogy “van síkosítójuk”.

Az alábbi felvételen egy kisgyermek látható, amint egy Pride-felvonuláson áll, miközben félmeztelen férfiak sétálgatnak és egymást korbácsolják.

A legmegrázóbb videóban egy kisgyermek jól láthatóan nem szeretne a felvonuláson részt venni, az anyja azonban nem engedi el a gyerekét és kényszeríti, hogy nézze a műsort és tapsoljon.

(Origó)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató