2022. augusztus 16. - Ábrahám
EUR : 397.33
USD : 389.27
Időjárás ikon34°19°

Makizaj elszabadult: "lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását"

A bukott messiás szerint lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását, hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az iroda informatikai hálózatának lebontásakor - erről az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt.A Mindenki Magyarországa elnöke úgy vélte: a Fidesz az ellenzéken belül is jelen van. Szerinte arról is sok bizonyíték gyűlt össze, hogy a kormánypárt össze is játszott az ellenzékkel számos alkalommal.

Márki-Zay megerősítette: szerinte hiteles alternatívára van szükség a rendszerhez, de mozgalmát nem tekinti a hiteles alternatíva letéteményesének.

„Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás. Azt látom, hogy igen, természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is” – fogalmazott Márki-Zay.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató