2022. augusztus 09. - Emőd
EUR : 392.66
USD : 385.26
Időjárás ikon29°16°

Uri Geller megfenyegette Putyint, hogy az elméje minden egyes molekuláját fel fogja használni ellene

Figyelmeztetést küldött Uri Geller Vlagyimir Putyinnak.

Uri Geller nyílt levelet tett közzé Twitter-oldalán, amelyben arra figyelmezteti Vlagyimir Putyint, hogy amennyiben az orosz elnök nukleáris fegyverek bevetését tervezné a nyugati ellenségeivel szemben, Geller személyesen fogja mozgósítani a saját elméjének és a kollektív tudatnak az erejét.

A levél szerint, a magát mentalistának nevező celeb tudomására jutott, hogy Putyin a Nyugat ellen atomfegyvereket alkalmazna, és a célpontjai között a Skócia partjánál lévő brit haditengerészeti bázisok is szerepelnek. Amennyiben ez így van - írja Uri Geller -, akkor viszont kénytelen figyelmeztetni az Ukrajnával háborúban álló elnököt, hogy fegyverei visszafelé fognak elsülni.

"Az elmém minden egyes molekuláját arra fogom használni, hogy megakadályozzam a nukleáris támadásodat. És a világon minden csodálatos, békeszerető embert arra fogok kérni, hogy csatlakozzon hozzám" - fogalmaz fenyegető hangú levelében.

Ezt követően a magyar származású Geller az olvasókat "meg is tanítja" arra, hogyan tréningezzék elméjüket Putyin megállítására. "Szánjatok a napotokból öt másodpercet arra, hogy vizualizáljatok egy sugárzó, energetikai mezőt - mint egy vakító, arany védőburkot az égen - ami eltérít és visszafordít bármilyen nukleáris robbanófejet, amit Putyin megkísérel alkalmazni".

Uri Geller Putyinnak továbbá azt írja, hogy sokkal, de sokkal nagyobb erők is léteznek, mint amit Puytin el tud képzelni, és Geller meg van győződve arról, hogy ezek a bizonyos, általa nem konkretizált erők az orosz elnök ellen fognak fordulni, és tönkre fogják tenni az oroszok navigációs és számítástechnikai rendszerét, fegyverarzenálját.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató