2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Orbán Viktor a CPAC-en: A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem!

Az dallasi nyitóbeszédtől sokan azt várják, hogy sikerreceptet tárjon a miniszterelnök az amerikai jobboldal elé.

A kormányfő beszédének címe és témája a „How we fight”,

azaz „Ahogyan harcolunk”.

„Fantasztikus itt lenni Texasban, az Egyesült Államok magányos csillag államában” – kezdte meg a beszédét a miniszterelnök. Texasban a szabadság, a szuverenitás a legfontosabb, s kifejtette, hogy ez a közös Dallasban és Magyarországban. Szerinte Európa magányos csillagállama Magyarország, hasonlóan Texashoz. A kormányfő elmondta, hogy mi magyarok a szabadságért és a szuverenitásért küzdünk, ahogy a kereszténységért is, és ma is folytatjuk ezt a harcot. 

A miniszterelnök leszögezte, hogy ő egy régivágású szabadságharcos. Hozzátette, hogy ő jelenleg a leghosszabb ideje hivatalban lévő magyar kormányfő és egyben bevándorlásellenes. Megemlékezett arról, hogy minden egyes nap a progresszív liberálisok támadása alatt áll Magyarország. 

Azt, hogy most a CPAC-en tarthat nyitóbeszédet, nagy megtiszteltetésnek s egy beteljesedett álomnak nevezte. 

Zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és az antiszemitizmussal szemben

Orbán Viktor elmondta, hogy Magyarország nem egy globális szuperhatalom, míg az USA igen. Közölte, hogy már azzal, hogy ez a nyitóbeszéd létrejöhetett, a baloldali médiát sikerült teljesen összezavarni. Leszögezte, hogy zéró tolerancia van Magyarországon a rasszizmussal és antiszemitizmussal szemben,

aki pedig az ellenkezőjét állítja, az fake news gyár. 

A miniszterelnök felhívta a figyelmet arra a furcsa anomáliára, hogy egyesek szerint már 2011-ben lerombolta a magyar demokráciát, majd aztán pedig minden egyes évben. Feltette a költői kérdést, hogy hogyan lehet azt újból tönkretenni, amit már egyszer tönkretettek.

Össze kell fogni

Orbán elmondta, hogy hiába ő tartja a nyitóbeszédet, ő csak vendég ott, tiszteletben kell tartani az amerikai adminisztrációt, tisztességesen kell viselkedni azzal szemben. Viszont megjegyezte, hogy az Obama-kormány Brüsszelt ideológiai nyomás alá helyezte, és arra akarta kényszeríteni a magyar kormányt, hogy az alaptörvényből kivegye a kereszténységre vonatkozó részt. A kormányfő szerint ez utóbbi nagy fájdalmat okozott, viszont sikeresen ellenálltunk, s emiatt nem vagyunk az amerikai demokraták nagy kedvence.

A progresszív liberálisok nem akarták, hogy itt legyek, és elmondjam azt, hogy össze kell fogni, mert mi tudjuk, hogyan lehet leküzdeni a szabadság ellenségeit.”

A progresszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok

Orbán közölte, hogy 1956-ban kezdődött a magyar háború a szabadságért, de mi nyertük meg azt. Hozzátette, hogy ezért hálával tartozunk Ronald Reagannek. Megjegyezte a miniszterelnök, hogy a kommunistákat nehéz legyőzni, mert azok összefogtak a liberálisokkal.

A progreszív liberálisok és a kommunisták pontosan ugyanazok, és újra le kellett győzni őket.

Mi 2010 óta folyamatosan mindig legyőzzük őket, jegyezte meg Orbán.

Bíznunk kell a zsidó-keresztény tanokban

A miniszterelnök elmondta, hogy a sikertörténetünk kulcsa, hogy 100 százalékot beleadunk, az igazat mondjuk és azért ki is állunk. Hozzátette, hogy bíznunk kell a zsidó-keresztény tanításokban. Ha az ember hisz Istenben, akkor hisz abban is, hogy Isten a saját képmásunkra teremtett, és így a legérzékenyebb kérdésekkel is foglalkozni kell – tette hozzá.

Önöknek George Soros, nekünk csak Gyuri bácsi

A miniszterelnök megemlítette harcát Soros Györggyel. Elmondta, hogy a baloldal semmilyen korlátot nem ismer a politikában, s a mai progresszívek megpróbálják leválasztani a nyugati civilizációt a kereszténységről. Leszögezte, hogy a legrosszabb dolgok akkor történnek, amikor azok kerülnek hatalomra, akik gyűlölik a kereszténységet. Kijelentette, hogy Soros György ilyen, aki nem hisz semmiben sem.

Hozzátette, hogy

az amerikaiaknak George Soros, nekünk csak Gyuri bácsi, mivel már jól ismerjük, mivel az ellenségünk.

Magyarország a jobboldali Dávid a woke Góliáttal szemben

A győzelemre kell játszani, jelentette ki Orbán. Szerinte el kell hinnünk, hogy jobbak vagyunk balliberális ellenfeleinknél. Megjegyezte, hogy nem harcolhatunk sikeresen a liberális eszközök szavaival, újra életre kell keltenünk a keresztény intézményeinket.

Magyarország egyedüli Dávidként harcol a globális woke Góliáttal szemben.

Mi voltunk az elsők Európában, akik nemet mondtak és megállították az illegális migrációt. 

A határvédelemről

Orbán beszámolt arról is, hogy a migrációs válság csúcspontján közel félmillió migráns akart bejönni Magyarországra. Dzsingisz kán seregénél is többen, jegyezte meg. Elmondta, hogy azt követően, hogy megépült a fal, nullára csökkent a migráció. Kifejtette, hogy idén már 160 ezer illegális migrációs kísérletet hiúsított meg a határőrség.

A családvédelemről

Magyarország a GDP-je 6 százalékát költötte családvédelemre, jegyezte meg a kormányfő. Leszögezte, hogy a progresszívek azt állítják, hogy a családokat nem kell megvédeni, hogy a családok nem léteznek. Orbán szerint ezzel szemben Magyarországon a család az a hely, ahol a szülők átadhatják a hagyományos értékeket. 

Ha a családok megszűnnek, akkor a nyugati kultúra is megszűnik.

A gyermekvédelemről és a genderkérdésről kifejtette, hogy több harcos kell a genderek ellen:

Kevesebb nőimitátor és több Chuck Norris kell!”


A békéről, háborúról és a biztonságról

Orbán arról is beszélt, hogy Magyarország és Budapest Európa legbiztonságosabb helye. Elmondta, hogy a siker másik tényezője az, hogy a kormány elkötelezett a jogrend és a biztonság mellett. A háborúval kapcsolatban kifejtette, hogy Magyarország támogatja Ukrajna területi integritását.

Kijelentette, hogy csak az erős vezetők képesek a béke helyreállítására.

Egy erős vezetőjű Amerikára van szükség!

– jelentette ki Orbán, jelezve, hogy mi kell a békéhez. 

Orbán végezetül azt mondta, számos nagy nemzet van a világon, de egyik sem hasonlítható az USA-hoz. A Nyugat jövője súlyos kérdéseket vet fel. A kormányfő szerint most a Nyugat önmagával harcol.

A globalisták mind elmehetnek a pokolba, én Texasba jöttem”

– szögezte le Orbán. Megjegyezte, hogy össze kell fogni, fel kell venni a harcot és vissza kell vennünk az intézményeket Washingtonban és Brüsszelben.

Induljunk el és győzzünk!

Orbán megemlékezett arról is, hogy 2024-ben Európa Parlamenti választások lesznek az Unióban, míg Amerikában elnökválasztás lesz. A kormányfő elmondta, hogy két évünk van felkészülni,

induljunk el és győzzünk!”

 

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató