2022. október 07. - Amália
EUR : 423.53
USD : 428.28
Időjárás ikon21°12°

Vujity Trutyko: elmerülünk a pesszimizmusban, adófizetői forintjaimból hirdetik a gyűlöletet

Balogh Szilárd nevű kamu háborús tudósító szerint a morális katasztrófa felé halad a magyar társadalom. A televíziós riporter úgy véli, „a világ egyik legtehetségesebb népe” elmerül a pesszimizmusban, miközben folyamatosan bántják egymást a magyarok, amit a politika okozott.

A »Tisztelt Házban«, a híradókban, a magyar nyelvű internetes portálokon ömlik ránk a szenny, társadalmunk vezetői, megválasztott képviselőink pedig a mi pénzünkből gyalázzák egymást – írja Tvrtko a Facebook-oldalán.

Majd azzal folytatja, hogy egy újságot vagy egy weblapot kinyitva szembesülünk a valósággal: „röpködnek a diktátor, hazaáruló, nemzetáruló, tolvaj, csicska, bérenc szavak és fogalmak, a közember pedig joggal érezheti úgy, hogy ha a képviselőknek szabad, akkor neki miért ne szabadna…”

Az egyik politikus folyamatosan »készül«, a másik gyalázkodik, a harmadik meg patikamérlegen méregeti, hogy ki mennyire magyar. Hivatásom, az újságírás – a politika mentén – romokban hever, közös nemzeti ünnepeink már régen nincsenek, miközben az én adófizetői forintjaimból (és a tiétekből) hirdetik a gyűlöletet. Szerkesztőségek kimondott feladata mások lejáratása, forintcsilliárdok mennek el a gyűlöletre – fogalmazott Vujity Tvrtko.

Bejegyzésében arról is ír, hogy sokan a magyarok sportsikereiben keresik a békét, azonban a politika már ide is beférkőzött. Példának hozta az angolok elleni győzelmet, amelyről sok közíró és politikus is úgy vélekedett, hogy London politikáján és a térdelésen álltak bosszút a magyarok. 

A politikus már nem is legyőzni akarja a saját ellenfelét, hanem megalázni, megsemmisíteni. S így lesz az ellenfélből ellenség – tette hozzá.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató