2024. június 24. - Iván
EUR : 397.62
USD : 371.92
Időjárás ikon28°19°

Megkéseltek egy biztonsági őrt Vásárosnaményban

Testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vettek egy személyt.A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást R. L. 26 éves nagykállói lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi a barátaival szórakozott egy vendéglátóhelyen a Vásárosnamény-Gergelyiugornyai üdülőövezetben augusztus 7-én éjjel.

A szórakozóhelyen vitába keveredtek egy másik társasággal, emiatt a biztonsági szolgálat munkatársai kitessékelték őket, amit ugyancsak rossz néven vettek. Újabb vita alakult ki, ennek hevében R. L. a nála lévő késsel az egyik 29 éves biztonsági őrt hastájékon szúrta, aki ennek következtében – az előzetes orvosi vélemény alapján – 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetése után az elkövető a helyszínről autóval menekült, de a haladéktalanul beszerzett adatok és az összehangolt rendőri intézkedéseknek köszönhetően a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Bevetési Osztályának munkatársai húsz percen belül elfogták.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság nyomozói R. L.-t testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására – tette közzé a police.hu.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató