2022. október 03. - Helga
EUR : 421.41
USD : 428.57
Időjárás ikon19°11°

Potocskáné úgy látta, hogy a Mamuszos be volt lőve (Videó)

Nem mindennapi harcról számoltunk be délután. Jakab kedvese megrohamozta Potocskánét, a Jobbik alelnökét.

A Jobbikon belüli konfliktusok odáig fajultak, hogy Jakab Péter volt kabinetfőnöke a nyílt utcán esett neki a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrumnak azt mondta, hogy Molnár Enikő az eset alatt tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

A Jobbik egy hétfői utcafórumán jelent meg váratlanul Molnár Enikő, több olyan emberrel az oldalán, akik Jakab Péter arcképét viselő pólót hordtak, majd nekiestek a párt jelenlegi elnökhelyettesének. Potocskáné Kőrösi Anitától azt kérték számon, hogy a gyanújuk szerint ő szivárogtatja ki a párt belső ügyeit a médiának, és hogy nagy szerepet játszott Jakab Péter megbuktatásában. A jelenetről több videófelvétel is készült.

Potocskáné Kőrösi Anita a Mediaworks–Hírcentrum megkeresésére azt mondta, hogy Molnár Enikőék célja az volt, hogy megzavarják a Jobbik rendezvényét. Mint mondta:

– Egy magából kikelt embert láttam, nekem az volt feltűnő, hogy napszemüveget viselt, lehet, hogy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állhatott.

Potocskáné azt is hozzátette, hogy Molnár Enikőnek már nincsen realitásérzéke, Jakab Péter pedig tétlenül nézi, hogy az ő arcképével díszített pólót viselő emberek hogyan viselkednek egy jobbikos rendezvényen.

A botrányos utcafórumon Molnár Enikő azt is számonkérte, hogy Potocskáné miért használja a frakció autóját, amikor nem is országgyűlési képviselő, az eseményen pedig egyetlen frakciótag sincsen jelen. Potocskáné erre úgy reagált, hogy a frakció engedélyezte számára az autó használatát.

(MNO)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató