2022. szeptember 29. - Mihály
EUR : 411.26
USD : 430.37
Időjárás ikon15°11°

A hazugságok szemétdombján felnőtt egy nemzedék - megjelent az Ismerős Arcok új klipje

Jött az a Nagy Generáció akik rendszert váltottak, Tudod az Illés, a Metro, az Omega,  Aztán mindent elszartak,  És a hazugságok szemétdombján felnőtt egy nemzedék, Akik vízágyúból kapták újra a múlt üzenetét

- az Ismerős Arcok a legújabb albumán sem kertel. A Nyolcvanas évek című dala a rendszerváltás hazugságáról és egy átejtett nemzedékről ugyanúgy beszél, mint az idilli fiatalságról. 

Tavasszal jelent meg az Ismerős Arcok legújabb lemeze a GrundRecordsnál, és rögtön a MAHASZ TOP40 első helyén nyitott, ráadásul azóta, 16 hete folyamatosan a sikerlistán van.

 

Most pedig új klip is érkezett, amiről a zenekar dobosa, Kovacsik Tamás a következőket nyilatkozta:

"A legújabb, idén májusban megjelent "Utolsó" című Ismerős Arcok nagylemez, aminek egyik slágerére készült most klip.A „Nyolcvanas évek" című dalunkban és a klipben a zenekar egy olyan időutazás részeseivé teszi a nézőt, ahol a gyerekkor, a fiatalság legszebb évei elevenednek meg és azon túl, hogy bemutatja ennek a felhőtlen gyerekkornak, fiatalságnak a legszebb pillanatait, egyféle kritikai szemüvegen keresztül szemléli a korszakotés felhívja a figyelmet az akkori legfontosabb történésekre, a kor emblematikus figuráinak megjelenítésével. Ez a kritika most, 35 év távlatából visszatekintve, talán jogosnak mondható.

Az időutazásra felkészülni; Ismerős Arcok – Nyolcvanas évek."

(Origo)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató