2024. május 03. - Irma, Tímea
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető (Videó)

„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – hangzott el a Fox News-on.

Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul szólt be Soros Györgynek a csatorna Next Revolution című műsorában – vette észre a hirado.hu. ott kezdődött a történet, hogy a milliárdos országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. 

A magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Ahelyett, hogy cikkeket írogatnál a milliárdos erődöd biztonságából, figyelj oda arra, amit magyarként mondok egy másik magyarnak”

– fogalmazott a Fox News műsorvezetője, majd magyarul folytatta: „Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!”.

A műsor vonatkozó részét 1:03-tól nézheti vissza:

(Mandiner)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató