2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

A kerepesi polgármester kitette a videót a HÉV-megálló mögött maszturbáló férfiról

Formailag betartotta a Facebookon tett ígéretét Gyuricza László, Kerepes fideszes polgármestere, aki egy három napja, augusztus 15-én, hétfőn kiposztolt videóban azzal fenyegetett meg egy köztéren maszturbáló ismeretlen férfit, hogy ha 2 napon belül nem jelentkezik, akkor a tettéről készült biztonsági kamerás felvételt nyilvánosságra hozza.

Az illető 15-én délelőtt a szilasligeti HÉV-megálló jegypénztárának épülete mögött önkielégítést végzett, amit a kamerák jó minőségben rögzítettek. Gyuricza az esetről szóló videójában elmondta, hogy az ügyben feljelentést tettek és rendőrségi nyomozás indult.

Ez itt a hétfői videó, amiben a polgármester "édes egy komám" megszólítással üzen a perverznek:

A polgármester ma újra posztolt az ügyben

Előbb ő beszélt, majd a bejegyzés végén ígéretéhez híven pár másodpercet tényleg publikált a biztonsági kamera felvételéből. Gyuricza a poszt elején az alapügynél is többet beszélt arról, hogy “jogvédők és önjelölt GDPR-szakértők megfenyegették”, hogy milyen pereknek, felnégyelésnek néz elébe, ha publikálja a videót.

Gyuricza előbb a szövegébe rejtve ismerte el, hogy tényleg nem posztogathat ki csak úgy videókat, még önkielégítőkről sem - “persze, profitorientált vonalon le lehet perelni rólam a gatyát” - tette hozzá. Ám a friss videója végén tényleg leközölt egy részt a biztonsági kamera felvételéből, de úgy, hogy a főszereplő arcát felismerhetelenné tette.

VIDEÓ ITT!

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató