2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"Nem drogoztam" - a finn miniszterelnök botrányba keveredett a bulis videójával

A videóban a „jauhojengi” szó szerepel. A köznyelvben a „jauho”, „liszt” vagy „por” szó néha drogokra utal. Sanna Marin kijelentette, hogy semmit sem tud róla.

A finn kormány feje, Sanna Marin egy éven belül másodszor került botrányba zártkörű buli miatt.

Szerda este a finn média videókat kezdett terjeszteni egy zártkörű buliról, ahol Marin finn hírességekkel énekelt és táncolt. A kabinet vezetője csütörtökön sajtótájékoztatón kommentálta a helyzetet.

"Meg akarom mutatni, hogy ezeket a pozíciókat hétköznapi emberek töltik be hétköznapi élettel. Van családi életem, van munkám, és van szabadidőm, amit a barátaimmal töltök. Körülbelül annyi, mint sok velem egyidős embernek" - mondta Marin.

Elmondása szerint egy zártkörű buli után a barátaival még két bárba látogatott el Helsinki központjában.

A videóban a „jauhojengi” szó szerepel. A köznyelvben a „jauho”, „liszt” vagy „por” szó néha drogokra utal. Marin kijelentette, hogy semmit sem tud róla.

 


 
"Nem tudom, mi az. Nem tudom, mire utal. Én személy szerint nem használtam drogot és mást, csak alkoholt. Táncoltam, énekeltem, szórakoztam, teljesen legális dolgokat csináltam. nem látok másokat így viselkedni (akik kábítószert használtak. –  a szerk.) – mondta Marin.

"Sanne Marin részeg bohóckodása megdöbbentett - "teljesen sokkoló állapotban"

a finnek a frissen leleplezett miniszterelnöküket kritizálták...

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató