2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Makizaj olyan helyen élne szívesen, „ahol a legkisebb falu népe is kezébe veheti sorsa intézését”

A bukott ellenzék képviselői egymás után posztolgatnak a Facebookon augusztus 20-a alkalmából. Nagyon mondják, nem maradhatott le az ellenzék ex-messiása sem.

„Én egy olyan modern, a régmúlt valódi értékeit tisztelő, ápoló Magyarországot szeretnék, amely nem egy kiváltságos rétegé, hanem mindenkié!” – fejti ki közösségi oldalán Maki.

Hozzáteszi: szeretné, ha a vezetők „életvitelükkel és tevékenységükkel” példát mutatnának a társadalomnak, ha a kimondott szó kötelezne és ha a siker kulcsa „a tehetség, a tudás, a szorgalom és a kemény munka”  lenne.

Emellett fontosnak tartja, hogy „az alázat és a társadalommal való szolidaritás” újra értékké váljon, tisztelet övezzen „kicsit és nagyot; mindenkit, aki becsületesen él,” és, hogy „a jogok és kötelezettségek egyformán és mindenkire kötelezőek” legyenek.

Márki-Zay olyan helyen élne szívesen, „ahol a legkisebb falu népe is kezébe veheti sorsa intézését” – szögezi le bejegyzésében.

„Én egy olyan Magyarországot kívánok, ahol a szabadság és a szeretet újra értékek lesznek, ahol a vezetők szolgálatként tekintenek megbízatásukra és nem hitbizományként. Én egy ilyen Magyarországot szeretnék! Tudom, sokan vannak, akik szintén egy ilyet szeretnének” – véli Hódmezővásárhely polgármestere.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató