2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Gyurcsány vasárnap reggel viccelődik: Nem lopunk, a mi dolgunk vigyázni a közpénzre

A bukott miniszterelnök megint a Facebookon izzadta ki magából a hülyeségeit.

Tabuk

Azoknak, akik a DK-hoz kívánnak csatlakozni, mindig azt mondom: magunk között mindenről lehet vitatkozni, két dolgot kivéve. Azok tabuk. Azok megsértése nálunk bűn és azonnali szakításhoz vezet.

1. Nem lopunk. A mi dolgunk vigyázni a közpénzre, és okosan használni. Ha a politikus lop, az olyan, mint amikor az orvos tudatosan megöli a beteget. Aki lop, azt elküldjük.

2. Nem sérthetsz senkit származása, hovatartozása miatt vagy azért például, hogy ki kit és hogyan szeret. Egyszerűen mondva, itt nincs zsidózás, cigányozás, négerezés, – ne adj Isten – románozás, buzizás és folytathatnám. Van, ahol ezt eltűrik, tessék odamenni, ha valaki így gondolkodik.

Hogy mennyi legyen valamelyik adó, hogy mit csináljunk a nyugdíjrendszerrel és a többi nagyon fontos dologról, szabad a vita közöttünk. Nyilvánosan már fegyelmezetten, a végül közös álláspontot képviseljük, már nem vitatkozunk, de közöttünk ezekben az ügyekben nincs tabu, szabad a vita. De a fenti két dolgot meg se vitatjuk. Fekete vagy fehér. Kell vagy nem.

Mert jönnek, sokan jönnek, gondoltam érdemes ezt az elején tisztázni. Ilyenek, ezek vagyunk, és ezen nem változtatunk.

Csak a miheztartás végett.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató