2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Jakab receptje: nem baloldalinak vagy jobboldalinak kell lenni, hanem "emberibbnek"

A Jobbik bukott elnöke, A Nép Pártján Mozgalom vezetője szerint emberibbnek kell lenni, és nem arra koncentrálni, hogy valaki jobboldalibb és baloldalibb legyen.

Mint ismert, Jakab megalakította a saját mozgalmát, amihez "ezrek csatlakoztak". Abban bízik, hogy a mozgalom kellően nagy lesz az igazi változásokhoz, és idővel pártot alapíthatnak, ami akár egy pofonnal is felérhetne a Jobbiknak.
 
Ahogyan ő fogalmazott, az ellenzéki pártok sokszor abban versenyeznek egymással, hogy ki a jobboldalibb, meg ki a baloldalibb. Nos, Jakab más úton jár, más céljai vannak, és ezt ismét egyértelművé tette.

„Ma az ellenzéki pártok sokszor abban versenyeznek egymással, hogy ki a jobboldalibb, meg ki a baloldalibb.” – írta a Facebook oldalán Jakab, aki egy teljesen más vonalat képviselhet, mint az ellenzéki pártok.

„Nálunk ilyen verseny nincs. Nekünk nem jobboldalibbnak kell lenni, meg baloldalibbnak. Nekünk egyszerűen csak emberibbnek kell lenni. Csatlakozz a Nép Pártján Mozgalomhoz!” – tette hozzá a bejegyzésében.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató