2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Blikk: Azért nyaralt Orbán Viktor, mert pihent

Az utóbbi hetekben több helyről is érkeztek felvételek a horvát tengerparton nyaraló miniszterelnökről. 2010 óta nem volt rá példa, hogy ennyi időre pihenni menjen a kormányfő. Egy kormányközeli forrás szerint a fáradtság lehetett az oka a háromhetes szabadságnak.

Az elmúlt hónapok, évek megviselték, kimerítették Orbán Viktort: a koronavírus-járvány, a parlamenti választás, az ukrán–orosz háború, a gazdasági válság rengeteg munkával, teherrel jár/járt. Ráadásul keveset is alszik, beéri napi négy-öt órával, gyakran már hajnalban munkába indul – írja a Blikk.

A lapnak nyilatkozó, a miniszterelnökhöz közel álló informátor szerint ez egy „húzós év volt” Orbán Viktor számára, amitől elfáradt és kimerült, ezért volt szüksége a hosszabb pihenésre. Augusztus 6-án egy Brač szigetén lévő étterem vezetője osztotta meg az Instagram-oldalán a fényképet, amelyen a magyar miniszterelnök még megborotválkozva látható egy látványos mintázatú nyári ingben.

Hosszú nyaralás és egy hosszabb arcszőrzet

Rá egy napra egy horvát lapból értesülhettünk arról, hogy lerobbant a miniszterelnök motorcsónakja a Rukavaci-öbölben. A múlt hétvégén Zoran Milanovic horvát államfő társaságában kapták lencsevégre, itt már borosta volt látható az arcán. Augusztus 26-án pedig Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnöke tett fel a Facebook-oldalára egy meglepő fotót, amelyen már látványosan hosszú arcszőrzete volt a miniszterelnöknek.

 

Orbán Viktor magánprogramjairól, szabadságáról nem tudok tájékoztatást adni. Amikor lesz a miniszterelnöknek hivatalos programja, arról be fogunk számolni

– ezt már Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke közölte a lap érdeklődésére. 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató