2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Jakab belengette, hogy új államot alapít a népével

A Nép Pártján Mozgalom 2022. augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén bontott zászlót ezzel is jelezve, hazánknak új államalapításra van szüksége.- kezdi Jakab a szombat reggeli agyzsibbasztós posztját. 

Majd így ír a továbbiakban:

Mi, akik a nép pártján állunk, valljuk: ti nem azért dolgoztok egy életen át, hogy ezt a semmirekellő, ingyenélő bandát etessétek. Nem azért dolgoztok egy életen át, hogy mások hízzanak kövérre a ti pénzetekből. Azért dolgoztok, hogy a saját gyerekeiteknek megélhetést, biztonságot, jövőt adhassatok. És most a kormány ezt is elveszi. A megélhetést is, a biztonságot is a jövőt is, a kenyeret, a szoba melegét is.

És még ezt is írja:

Igen, a kormányváltáshoz az ellenzéket is meg kell újítanunk. Az ellenzéki pártok ne önmagukkal foglalkozzanak, hanem a választókkal. Mi ezt tesszük akkor, amikor jobb- és baloldali magyarokból közösségeket építünk szerte az országban. Erőt és hitet adunk azoknak, akik már elvesztették. Igenis érezze a magyar ember a legkisebb faluban is, nincs egyedül a bajával, ellenben együtt erő vagyunk. Olyan erő, amely előtt ennek a hatalomnak is meg kell hajolnia, hisz azért mégiscsak a víz az úr. Tudjuk, hogy mit akarunk. Jólétet akarunk, összefogást akarunk, Európát akarunk, egy emberséges Magyarországot akarunk.

Van ilyen része is a bejegyzésének:

Az ellenzéki pártok ma sokszor abban versenyeznek egymással, hogy ki a jobboldalibb, meg ki a baloldalibb. Ki a konzervatívabb, meg ki a legliberálisabb, ki a zöldebb. Nálunk ilyen verseny nincs. Nekünk nem jobboldalibbnak meg baloldalibbnak kell lennünk másoknál. Nem. Nekünk egyszerűen csak emberibbnek kell lennünk. Embernek lenni mindég, minden körülményben.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató