2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Gyurcsánynak végleg elege lett: lecsukatja Orbánékat és megfizetnek mindenért

A DK elnökétől azt is megtudhattuk, hogy „szenvedélyesen szereti a hazáját”.

Gyurcsány Ferenc a Facebookon osztott meg egy videót, melyben kifejti, hogy az ország megélhetési válság és súlyos gazdasági problémák előtt áll, azt is megtudhatjuk tőle, hogy mindenért Orbán Viktor és a Fidesz a hibás. A videóból egy csipetnyi burkolt fenyegetés sem maradhatott ki.

„Ilyen életszínvonalcsökkenés ami ránk vár, nem volt harminc éve” – fogalmazott a bukott miniszterelnök. Hozzátette: „Nem mi csináltuk, nem a baloldal csinálta, ez egy tizenkét éves igaztalan politikának az eredménye”. Elmondta: „Ennek az árát nem ők fogják megfizetni – a kormány, Fidesz, Jobboldaliak ( Minden bizonnyal rájuk gondolhatott a költő – a szerk.), a végén majd igen, megfizettetjük velük”. Ezután a fenyegetés sem maradhatott el, így fogalmazott a DK elnöke:

Nem engedünk nekik szabad elvonulást, igazságot fogunk teremteni”.

„Én szenvedélyesen szeretem a hazámat” – folyatta monológját Gyurcsány. A vagyonnyilatkozata szerint dúsgazdag, több százmilliós vagyonnal rendelkező politikustól azt is megtudhattuk, hogy volt olyan karácsonya amikor karácsonyfára sem tellett neki.

(Mandiner)

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató