2022. október 06. - Brúnó, Renáta
EUR : 422.4
USD : 424.61
Időjárás ikon21°

Nógrádi: Lehetetlen, hogy az ukránok nyerjenek

A biztonságpolitikai szakértő kifejtette, hogy az ukránok mindent ingyen kaptak a Nyugattól, mégis folyton követelőznek.

Nógrádi György a HírTV Napi Aktuális vendége volt. A biztonságpolitikai szakértő Ukrajna pénzügyi támogatottságáról beszélt, valamint arról, hogy mi lesz a háború vége. Kifejtette, hogy Nyugat-Európa és az Egyesült Államok töméntelen mennyiségben támogatja Ukrajnát pénzzel és fegyverekkel. Hozzátette, hogy már a német politikusoknak is elege van abból, hogy Ukrajna minden követelését megkapja.

Azzal kapcsolatban, hogy Zelenszkij közölte, hogy a nyolcadik szankciós csomagot létre kell hozni, Nógrádi kifejtette, hogy annak megvalósulása lehetetlen. A nyolcadik csomag fő gondolatisága ugyebár az lenne, hogy meg kell akadályozni a kőolaj és földgáz exportját Oroszországból. 

Az oroszok nem fogják ideadni a gázt”– szögezte le Nógrádi azzal kapcsolatban, hogy már az EU is gázárplafont vezetne be.

Ki fog nyerni?
A biztonságpolitikai szakértő beszámolt arról az ukrán kijelentésről is, miszerint részükről akkor lesz vége a háborúnak, amikor visszaszerzik a Krím-félszigetet, Putyin pedig lemond. Nógrádi erről is leszögezte, hogy ez lehetetlen. Kifejtette a szakértő, hogy olyan szintű az oroszok fölénye, hogy köszönő viszonyban sincs a valósággal az ukránok kijelentése.

 

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató