2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Biden már megint eltévedt, miután abbahagyta a beszédét (Videó)

Csak a szokásos. Joe bácsi azt sem tudja, hol van arccal előre... Joe Biden a színpadon: ezúttal a bostoni John F. Kennedy Elnöki Könyvtárban és Múzeumban mondott beszédet követően tévedt el.

Bostonban tartott beszédet az USA elnöke. A koreográfia ugyanaz, mint eddig: beszédét abbahagyja és eltéved a pódiumon. Ezen az eseményen az amerikai elnök arra kérte a rákot túlélőket, hogy ne "ugorjanak le" az erkélyről.

Beszéde végén megköszönte a hallgatóság figyelmét, el akarta hagyni a pódiumot, megfordult és távozni akart, de megállt és zavartan körülnézett. Ekkor az államfő asszisztenseket hívott a színpadra, és hátat fordítva a közönségnek megkérdezte, merre tovább. Csak felszólítás után, segitői kíséretében távozott.

 

Az idén 80. életévét betöltő Biden lett az Egyesült Államok történetének legidősebb elnöke, a kritikusok rendszeresen vádolják mentális hanyatlással. Gyakran tréfát űznek belőle, amikor eltéved, illetve kezet ráz a semmivel, vagy olyan eseteknél, amikor elveszíti gondolatmenetét és érthetetlen szavakat ejt ki a száján.

 

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató