2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kadirov: hamarosan meglepetésre számíthatnak az ukrán fegyveres erők

Az orosz hadsereg “meglepetéssel” készül az ukrán fegyveres erők számára – közölte Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.



“HARCOSAINK ÉRDEKES MEGLEPETÉSSEL KÉSZÜLTEK AZ UKRÁN BANDITAALAKULATOK SZÁMÁRA, AMELY HAMAROSAN KIDERÜL. NOS, ADDIG SEM FEDEM FEL A KÁRTYÁKAT” – ÍRTA.

Ugyanakkor megjegyezte, hogy a harcosok minden akciója egyértelműen megtervezett.

“A csecsen biztonsági egységek bátorságának és hősiességének, valamint a szövetséges erőkkel való jól szervezett együttműködésnek köszönhetően a csecsen köztársasági egységek különleges katonai művelete a felelősségi övezetben jól halad. Biztos vagyok benne, hogy közös erőfeszítésekkel teljes vereséget fogunk mérni az ellenséges banditaalakulatokra” – tette hozzá Kadirov.

Korábban a nap folyamán a csecsen vezető egy videót tett közzé, amelyben a különleges műveletek övezetébe visszatért Adam Delimhanov állami duma-képviselő szintén bejelentette, hogy az orosz hadsereg valamilyen “eseményre” készül a nacionalisták ellen.

Maga Kadirov is türelemre intette az oroszokat, és arra kérte őket, hogy “várjanak nagyszerű híreket a frontvonalról” a harcosoktól.

Oroszország február 24. óta különleges katonai műveletet folytat Donbassz felszabadítására. Vlagyimir Putyin feladatának nevezte, hogy “megvédje azokat az embereket, akiket a kijevi rezsim nyolc éven keresztül bántalmazott, népirtásnak vetett alá”.

Az orosz hadsereg a DNR és az LNR erőivel együtt teljes mértékben felszabadította a Luganszki Népköztársaság területét és Donyeck nagy részét, beleértve Volnovakhát, Mariupolt és Szvjatohorszkot, valamint a teljes Herszon régiót, Zaporizzsja azovai területeit és a Harkov régió egy részét.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató