2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Medvegyev eddigi legkeményebb üzenete: körülöttetek minden lángba fog borulni, a beton is megolvad

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője az ukrán konfliktus kirobbanása óta az egyik legkomolyabb fenyegetését küldte a nyugati országoknak, akik fegyverekkel pumpálják a kijevi rezsimet.



Medvegyev Telegram-csatornáján azt írja, hogy a kijevi kamarilla megszülte a biztonsági garanciák projektet, amely lényegében a harmadik világháború bevezetője.
 
Természetesen senki sem fog “garanciákat” adni az ukrán náciknak – folytatta. Végül is ez majdnem ugyanaz, mintha az Észak-atlanti Paktum (Washingtoni Szerződés) 5. cikkelyét alkalmaznák Ukrajnára.

Medvegyev figyelmeztette a nyugati vezetőket, akiknek a kijevi felszólítás szólt, hogy meg kell érteniük egy egyszerű dolog: Ez közvetlenül kapcsolódik a NATO Oroszországgal folytatott hibrid hadviseléséhez. Ha ezek az idióták továbbra is féktelenül pumpálják a kijevi rezsimet veszélyes fegyverekkel, akkor előbb-utóbb a katonai hadjárat egy másik szintre lép. Elveszíti látható határait és a konfliktusban részt vevő felek számára lehetséges kiszámíthatóságát. Saját katonai forgatókönyvet fog követni, új szereplők bevonásával. Ez mindig is így volt – írja.

A nyugati országok nem fognak tudni hátradőlni a rendezett házaikban és lakásaikban, és nevetni azon, hogy mások kezével óvatosan gyengítik Oroszországot – folytatta Medvegyev.

MINDEN LÁNGBA FOG BORULNI KÖRÜLÖTTÜK. A NÉPÜK NAGYON FOG SZENVEDNI. A FÖLD SZÓ SZERINT ÉGNI FOG, ÉS A BETON MEGOLVAD.

Ez minket is keményen érinteni fog. Nagyon, nagyon rossz lesz mindenkinek.

Hisz azt mondják: “Ez a három csapás – a szájukból kicsapó tűz, füst és kénkő – megölte az emberek egyharmadát.” (Jelenések könyve 9:18).
 
De eközben a rövidlátó politikusok és az ostoba agytrösztjeik, elgondolkodva forgatják a borospoharat a kezükben, és azon spekulálnak, hogyan tudnak majd velünk elbánni anélkül, hogy közvetlen háborúba bocsátkoznának. Unalmas idióták klasszikus műveltséggel – írja Medvegyev.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató