2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Fidesz: Elképesztő, ami az Európai Parlamentben zajlik

A brüsszeli baloldal újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot, és vissza akarja tartani a hazánknak járó pénzeket – olvasható a párt közleményében.

Elképesztő, ami az Európai Parlamentben zajlik. Miközben Európa lakosai épp az elhibázott brüsszeli szankciók miatt energiaválságtól szenvednek, a baloldali többségű Európai Parlamentnek még ebben a válságos helyzetben is az a legfontosabb, hogy Magyarországot támadja.

Az elhibázott brüsszeli szankciók miatt nem látott energiaválság sújtja Európát, a szankciók az energiaárakat is az egekbe emelték. Sok európai országban áram- és gázkorlátozásokra készülnek, az árak drasztikusan emelkednek, az európai emberek elszegényednek, az európai gazdaság visszaesőben van. Elképesztő, hogy az Európai Parlament baloldali többsége a mostani válságban is csak Magyarország támadásával van elfoglalva.

A brüsszeli baloldal újra és újra meg akarja büntetni Magyarországot, és vissza akarja tartani a hazánknak járó pénzeket. Teszik ezt azért, mert az áprilisi magyar választáson ismét a Fidesz-KDNP győzött, amely nem engedi be a migránsokat Magyarországra, nem engedi be az LMBTQ-propagandát az iskolákba és ellenzi az energiaválságot okozó brüsszeli szankciókat.Szégyen, hogy a magyar baloldali EP-képviselők – élükön Gyurcsányné – ismét saját hazájuk ellen dolgoznak.

(MTI)

A tegnapi vitát itt lehet megtekinteni.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató