2022. október 07. - Amália
EUR : 423.53
USD : 428.28
Időjárás ikon21°12°

Juszt: Dobrev árnyékkormányt alakított, ezt segíteni, támogatni kell!

A bukott tévés abba akarta hagyni az írást, de most meggondolta magát.

„Április 3.-a, a Márky-Karácsony kettős elfuserált játszmája után megfogadtam, hogy befejezem az írást. Ennek két oka volt a »közönség« mérhetetlen közönye, ami a mai napig tart. Ha megnézzük az azóta lezajlott önkormányzati választások számait - például Óbudán a részvétel 24 százalékos volt. A 6191 választásra jogosultból 1499-en mentek el szavazni. 750-en szavaztak a Fidesz jelöltre és 747-en az ellenzékiekre. Kérdésem: a 4.692 óbudait ennyire nem érdekli, hogy mi lesz vele? Hogy kik döntenek a sorsáról?

De ez igaz az összes többi helyen is.

A másik ok az, ahogyan az »egyesültellenzék« semmibe vette a választói akaratot azzal, ahogyan Karácsony a visszalépésével megnyitotta az útat Márky előtt.

De akkor most mégis mi ültetett ismét a géphez? A dac, az akarat, a »csakazértis«. Nem csináltam soha titkot abból, hogy az országnak végre egy értelmes nőre van szüksége a kormánynál.

Dobrev Klára most felvállalta - azt, ami egy ilyen ma már hivatalosan is autokrata rendszerben szinte lehetetlen - árnyékkormányt alakít. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ezt segíteni, támogatni kell!

Évekig az alábbi kép és felirat állt ennek az oldalnak a tetején:

»A XX. század két legférfiasabb politikusa.«”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató