2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

FeGyőr: Igencsak vastag bőr kell ahhoz, hogy minket kiáltsanak ki a nép ellenségének a szankciók miatt

A Facebookon üzent a Momentum bukott elnöke.

„Igencsak vastag bőr kell ahhoz, hogy minket kiáltsanak ki a nép ellenségének a szankciók miatt, miközben Orbán Viktor volt az, aki mind egy szálig megszavazta őket Brüsszelben.

Orbán Viktor 2006-ban azt mondta: »Ennek a politikai taktikának a lényege abban áll, hogy a kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon, nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy jó döntéseket hozzon, majd próbálja megvédeni érvekkel azokat a változásokat, amelyek megtestesülnek a döntésekben, hanem az a dolga, hogy az ellenzéket folyamatosan támadni kell, ellenségképet kell felépíteni, veszélyt kell megfogalmazni, patás ördögöt kell a horizontra rajzolni, és utána ezt az ellenséget, ezt az ellenségképet meg kell vádolni a legképtelenebb vádakkal.« Pontosan ezt teszik 12 éve.

Amit mi tudunk csinálni, akik hiszünk a tényekben és a tényalapú beszédben: kimondjuk az igazságot akkor is, ha ezért megbélyegeznek minket.

Kimondjuk, hogy nem a szankciók okozzák a magas energiaárakat, hanem Vlagyimir Putyin, aki hónapok óta a gázcsapok elzárásával fenyegeti az európai országokat. A gázszállítások leállása miatti bizonytalanság az oka annak, hogy megnövekedtek az energiaárak a piacokon.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató