2022. december 02. - Melinda, Vivien
EUR : 410
USD : 392.68
Időjárás ikon

Olasz kapitány: Köszönjük a magyaroknak, hogy megtapsolták a himnuszunkat

A Magyarország–Olaszország (0–2) Nemzetek Ligája-mérkőzést követő sajtótájékoztatón először a vendégek szövetségi kapitánya, Roberto Mancini értékelt - írja az NSO.

„Elégedett vagyok, mert nagyon nehéz meccseken tudtunk nyerni – kezdte a legutóbbi két, az olaszok számára egyaránt győztes NL-meccs együttes értékelését Roberto Mancini. – Ügyesek voltak a srácok, elégedett vagyok, még ha meg is szenvedtünk az utolsó percig. Donnarumma is nagyon jó teljesítményt nyújtott és örülök, hogy sikerült bejutnunk a négy közé a sorozatban.”Az olaszok kapitánya a Nemzeti Sport kérdésére a magyar szurkolókról is beszélt.

„A közönség rendkívüli volt. Köszönjük, hogy megtapsolták a himnuszunkat. Nagyon jól játszott a magyar válogatott, Marco Rossi remek munkát végez, nem véletlen, hogy az angol és a német válogatottat is nehéz helyzetbe tudta hozni”

– fogalmazott Mancini.

 

Videón a himnuszok:

 

Marco Rossi így kommentálta a tegnap esti mérkőzést:

A magyar szurkolók ma este is bizonyították, hogy nagy tisztelet van bennük a sajátjaik és az ellenfél iránt is, és azt is, hogy nagyon civilizáltak – kezdte Marco Rossi a meccs utáni sajtótájékoztatón. – De ez engem már egyáltalán nem lep meg. Sok mindent láttam már a labdarúgásban, hiszen 58 éves elmúltam, de az az atmoszféra, amit a magyar válogatott meccsein belélegzünk, különleges és egyedülálló. Ezért is lett volna olyan szép, ha újabb csodával ajándékozzuk meg a közönségünket és a búcsúzó kapitányunkat, Szalai Ádámot. De  biztos vagyok benne, ezt a meccset, ahogy a szurkolók ünnepelték, így is, hogy nem tudtunk győzni, örökre magával viszi a szívében. Ádi ezt az ünneplést nagyon megérdemelte.

Szalai a szurkolóktól is elbúcsúzott:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató